Amsterdam part III

Dag 3 och 4 i Amsterdam! Tog inte så många bilder den sista dagen så den får vara med här också. Dag 3 började iaf med en frukost på Bakers and Roasters igen, jag tog en veggie breakkie (den hette så, lovar) som inte fastnade på bild. Den bestod av massvis med goda saker som pocherat ägg, avokado, svamp, rostad potatis med mera. Frukosten avslutades med en bit chokladtårta, riktigt god! Efter frukosten tog vi en båttur på kanalerna och sedan gick vi på Rijksmuseum. På kvällen åt vi middag på en supertrevlig italiensk restaurang som heter Sardegna, åt en så god pasta med karl-johansvamp och tryffel, tips tips om ni vill äta italienskt i Amsterdam!
 
Sista dagen bestod av pannkakor och promenerande på stan. Tyvärr var vårt plan hem försenat massvis med timmar så eftermiddagen och kvällen var halvrolig, men förutom det var det en väldigt mysig resa!
 
Mmmm, så god...
 
Amsterdam bjöd på blå himmel!
 
Kanalen sett från båten.
 
På kanalturen fick vi se mycket av staden som vi annars skulle missat, det var kul!
 
Så fint!
 
Dags för Rijksmuseum.
 
Så mycket fint där inne, synd att det inte är till salu, haha!
 
Gamla, gamla glas.
 
Sista dagen åt vi pannkakor på Mook pancakes, mums! Tog en frukostvariant (fastän vi redan ätit frukost) med yoghurt, granola, kanel, jordgubbar och honung, mycket gott! 
 
Fastnade inte på så många bilder under resan men här är en, hej hej! 
 
 
amsterdam - holland - nederländerna - resa - travel