Stekt gnocchi med färsk tomatsås och mozzarella

Här kommer en supermegaenkel middag! Väldigt få ingredienser men väldigt mycket smak!

 

För två personer:

1 paket färsk gnocchi

500 g tomater, gärna körsbärstomater 

1 vitlöksklyfta

Färska örter som rosmarin, timjan och basilika

1 paket mozzarella

Vitvinsvinäger

Olivolja

Honung

Himalayasalt

Svartpeppar

Börja med att hacka tomaterna och skiva vitlöken. Låt fräsa i olivolja med örterna (vänta med basilika om du har det) tills vitlöken mjuknar. Tillsätt en liten skvätt vinäger, lite honung (mängden kan anpassas efter hur söta tomaterna är), basilika, salt och peppar och låt puttra några minuter. Häll eventuellt i lite vatten för att få en lite mer såsig konsistens. När såsen puttrar så stek gnocchin i en stekpanna i olivolja tills den är gyllenbrun, ingen kokning behövs! När gnocchin är klar lägger du upp den på tallrikar, sedan såsen och toppar med riven mozzarella, olivolja, salt och peppar! 

 
cooking - easy cooking - everyday cooking - vardagsmat - vardagsmiddag - vegetarian - vegetarisk vardag - vegetariskt