Söndagsbrunch

Det blev en god brunch idag som bestod av surdegstoast med kallrökt lax och pocherat ägg, det satt fint efter en lång sovmorgon! Kaffe till det såklart, och skidor på TV. Annars idag blir det städning och kanske lite tvätt, riktiga söndagsaktiviteter. En promenad vill jag hinna med också. Hoppas att ni får en härlig söndag! 
 
 
brunch - frukost - lax - mon amie - pocherat ägg - rörstrand - salmon

Afternoon Tea

Igår var jag och min pojkvän Alex på afternoon tea på Grand Hotell i Lund. Det var riktigt mysigt och vi mumsade på sandwiches, scones, en massa varmt te, bakverk och dessutom blev det ett glas bubbel. Ett perfekt sätt att spendera en grå lördagseftermiddag. Innan fikat gick vi lite på stan, då var det sol till och med! 
 
 
afternoon tea - bakelser - champagne - chocolate - choklad - clotted cream - grand hotel - lemon curd - lund - macarons - sandwich - scones - te - tea

Spring feelings

Våren gjorde ett försök till att titta fram idag! Det har varit soligt efter flera dagar med grått väder och snöblandat regn (dvs äkta skånsk vinter). Fångade lite av den smältande snön och isen samt blå himmel, vackert va? Fotad med iphone 6, men imorgon ska jag kolla på en ny kamera, är så pepp!
 
 
blommor - fotografering - ice - is - photography - simrishamn - skåne - snow - snö - spring - vinter - vintergäck - vår - winter - österlen