England

Jag var iväg på en liten jobbresa förra veckan, till England och den lilla byn Bearsted. Förutom att vi hade möten hela dagen så fick vi även se byn och slottet, Leeds Castle, som ligger precis i närheten. Så himla pittoreskt och mysigt ställe! En av kvällarna åt vi middag i byn på en fiskrestaurang där jag åt underbara pilgrimsmusslor till förrätt, inte fått så god mat i England på länge! Kanske för att jag mest brukar resa till Birmingham, ingen kulinarisk stad enligt min erfarenhet.. I England var dessutom mer vår än här hemma, så underbart! Solen värmde och blommorna hade slagit ut, bara se så vackert! 
 
Den söta byn Bearsted
 
Leeds Castle
 
Vackra rosa blommande träd överallt!
 
Middag! Först Pilgrimsmusslor med sellerikräm, picklat äpple och sötsyrlig senapsvinägrett.
 
Havsaborre med jordärtskockskräm, tenderstem broccoli (vet ej vad det kallas på svenska) och rödvinssky! 
 
Chokladtarte med salt kolaglass, här var jag extremt mätt och orkade inte äta upp tyvärr!
 
Kolla in detta coola hus där vi hade möte, ägaren till företaget vi träffade bor här. Detta är så kallade oast houses, där man förr torkade humlen vid öltillverkning. Detta är nu renoverat och tillbyggt och används som bostadshus. Så annorlunda och fint!
 
 
 
bearsted - cherry blossom - chocolate tarte - chokladtarte - england - great britain - havsaborre - körsbärsblom - leeds castle - pilgrimsmusslor - resa - scallops - sea bass - spring - storbritannien - travel - vår