En måndag

Hej! Hur mår ni? Jag mår bra, även om spåren från i fredags sitter kvar. Jag befann mig i Stockholm med min syster och mamma när attentatet skedde och vi hade precis kommit upp på vårt rum på Haymarket när det började. Vi undslapp med väldigt liten marginal och sedan befann vi oss mitt i det, fast bevittnat från femte våningen från vårt hotellfönster. Vi skulle haft en riktigt mysig och fin helg men det blev istället kaosartat och vi åkte hem dagen efter, vi hade helt enkelt varit för nära och orkade inte stanna kvar i Stockholm. Jag känner mig dock inte als rädd för att åka dit igen utan vill dit snart och njuta av staden. Men just nu fortsätter jag bearbeta vad vi varit med om, det vi såg från rummet var tillräckligt och jag kan inte ens föreställa mig hur de mår som var nere på marken när det hände. Jag ser på vardagen lite annorlunda efter detta, vikten av att ta tillvara på de små sakerna och att leva livet är större nu. Hur som helst.. ta hand om varandra! 
 
Till något trevligare: Har äntligen införskaffat mig en ny kamera! Det är en Canon eos 750d och jag är så nöjd! Ville egentligen vänta på 77d som skulle komma ut i mars enligt butiken men det gjorde den inte och jag orkade inte vänta längre! Såhär såg i alla fall min måndag ut genom kameran. 
 
Frukost, soygurt, banan, hallon och chiafrö.
 
Blev hämtad på jobbet vid lunch, blev en halvdag för jag var trött och mådde inte så bra efter helgen. På torget köpte vi lite blommor för att pigga upp lägenheten.
 
Fick lunch av min fina kille, vegetarisk ramen! Supergott!
 
Vi köpte också påskliljor på torget, påsken är mysig tycker jag! 
 
Det var allt för nu, hoppas att ni får en fin dag!